Ny lokal

Nu finns jag i nya fräscha lokaler på Kaserngatan 26 i Eksjö.

Här samverkar jag tillsammans med två andra företagare; Jennie på Inre Frid och Lillemor på Divina för kropp och själ. Tillsammans skapar vi LIVSKRAFT -en mötesplats för själslig och personlig utveckling. Här kommer vi att ta emot för behandlingar och sessioner i bl a Instant transformation, samtal, hypnos och regressionsterapi, öronakupunktur, energimassage mm. Dessutom blir det föreläsningar, workshops, meditationer, cirklar och en massa annat spännande.  Så håll utkik på Facebook och Instagram.

Jag som människa förändras, och då förändras också min verksamhet. I samband med nyöppning kommer jag att centrera mina tjänster till transformerande samtal, Instant Transformation, Regression – Tidigare liv, Qigong och Akupressur. Det kommer bli WOW!

Med varm hand överlämnar jag öronakupunktur till Lillemor på Divina för kropp och själ. Det kommer också bli WOW!

Bokar gör du på http://purebalance.bokadirekt.se

Och presentkort finns i massor! Om du önskar ge någon nära och kär en gåva som förändrar på djupet, hör av dig till mig på 070-36 00 917 alt anna@purebalance.se

Varmt välkommen!

 

Anna