Nyöppning

Jag flyttar nu in i nya lokaler på Kaserngatan 26 i Eksjö.

Här kommer jag att samverka tillsammans med två andra företagare; Jennie på Inre Frid och Lillemor på Divina för kropp och själ. Tillsammans skapar vi LIVSKRAFT -en mötesplats för själslig och personlig utveckling. Här kommer vi att ta emot för behandlingar och sessioner i bl a Instant transformation, hypnos och regressionsterapi, öronakupunktur, energimassage mm. Dessutom blir det föreläsningar, workshops, meditationer, cirklar och en massa annat spännande.  Så håll utkik på Facebook och Instagram.

 

Jag som människa förändras, och då förändras också min verksamhet. I samband med nyöppning kommer jag att centrera mina tjänster till transformerande samtal och Instant transformation. Det kommer bli WOW!

Med varm hand överlämnar jag öronakupunktur till Lillemor på Divina för kropp och själ. Det kommer också bli WOW!

Mina lediga tider för oktober och november finns nu att boka på Boka direkt! Fantastiska nyöppningspriser gäller

t o m november.

 

Varmt välkommen

 

Anna