Boka en föreläsning

Boka en inspirerande föreläsning som kan förändra ditt liv.  

Pris varierar beroende på tid, antal och ev lokalkostnad.

Inbokade offentliga föreläsningar hittar du under fliken ”Evenemang”

 

”Tid att LEVA – väck din inre kraft?”

Är du medveten om att du skapar ditt liv?

Är du medveten om att du kan förändra ditt liv?

Hjärtats röst är vår sanna vägvisare, men ändå har vi en tendens att nonchalera dess budskap. Skulle du fortsätta göra det om du visste vilken skaparkraft du har inom dig? Kraft att skapa magi i ditt liv. På ditt sätt.

Våga lita på din intuition. Våga följ, var i flödet, för i flödet uppstår magi.

Kom så berättar jag mer. Om tanken och känslans kraft. Om mina upplevelser -oväntade upplevelser. Hur började det för mig? Hur kan du börja? Hur kan du tänka?  Hur vet du? Vad händer? Och hur långt kan vi egentligen nå? 

Är du redo att omfamna dig själv? Är du redo att omfamna livet? Det är dags att stå i din kraft för att skapa magi i ditt liv, utifrån din sanning, på ditt sätt. 

✨✨✨

Min önskan är att se dig växa, att blomma ut, att du ska höra din innersta röst, att inse ditt eget värde, att vara den du är ämnad att vara, att uppnå hållbar glädje, kärlek och harmoni. Då står du i DIN sanning, i DIN kraft för att skapa magi i DITT liv, på DITT sätt.  Och det är verkligen WOW! Du är den viktigaste personen i ditt liv. Och du är värd endast det bästa. 

 

 

”Drömmen om Afrika”

Drömmar har en tendens att bli verklighet. När vi tillåter dem att bli det.

En till synes slump gjorde att jag kom i kontakt med Children´s home, som i sin tur gjorde att min dröm om Afrika besannades – med råge.

Följ med på en känslosam resa under mina veckor på på barnhemmet Home for Hope i Ghana. Veckor som började i känslomässigt kaos, tårar och hjälplöshet. Och vad hände sen?

Kanske vill du följa med på en resa till Ghana, bortom all flärd och lyx? Den drömmen kan också besannas.

Intäkterna på ”Drömmen om Afrika” minus kostnad för lokal, går oavkortat till utsatta människor i Ghana.