Gong

Gongen måste bara upplevas!

Du kommer fullkomligt att ”bada” i läkande ljud och härliga vibrationer. Gongen hjälper dig att slappna av på djupet, hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar i kroppen, reducerar och frigör stress, dämpar tankar, stillar sinnet. Och vem vet vad du kommer att uppleva mer. När du ger dig hän, andas in, andas ut, upplever, andas med i upplevelsen…

Gongen är ett mycket gammalt slaginstrument som tidigare framförallt använts i östvärlden. Men nu har även vi i västvärlden fått upp ögon och öron för gongens läkande ljud och vibrationer.
Formen på gongen gör att då man slår på gongen, når ljudet den rundade kanten för att sedan studsa tillbaka. Ljudvågor produceras och genom att återigen slå på gongen, bygger man lager på lager av dessa ljudvågor. Vibrationer framkallas och då våra kroppar till stor del består av vatten, transporteras vibrationerna bra – och når ända in på cellnivå. Och här behöver vi rensa emellanåt.

Som jag sa, gongen måste bara upplevas!
Gong kan bokas som behandlingsform men också som ett evenemang. Välkommen att diskutera ett evenemangsupplägg.

Gongavslappningar 2019

Kom och låt dig svepas med i gongens ljud och vibrationer. Släpp på blockeringar, spänningar och stress – i en härlig avslappning. En fantastisk upplevelse för kropp och själ.

Tid: Efter sommaren, håll utkik
Plats: Folkdanslokalen, Eksjö
Investering: 150 kr/tillfälle som swishas till nr 1236524318. Om du inte har swish, löser vi det på annat sätt.
Yogamatta och filt finns att låna.
Medtag extra yogamatta/liggunderlag, filt, kudde om så önskas. Det kan vara svalt i lokalen, så varmare kläder rekommenderas.
Anmälan till: 070-36 00 917 alt anna@purebalance.nu

20 platser.

Varmt välkommen!