Resor

23-31 oktober 2019

Kraft att skapa (magi i) ditt liv. Marocko med Sahara, varav 1 dag i tystnad.

Är du medveten om att du har kraften att skapa ditt liv? Kraft att skapa magi i ditt liv. Är du redo att omfamna livet, redo att omfamna dig själv?
Följ med på en mäktig och oförglömlig resa och retreat till magiska Marocko.
En naturlig och exklusiv resa rakt in i hjärta och själ – i all sin enkelhet och skönhet.

Vi reser genom förtrollande landskap, övernattar på kraftfulla platser, för att på tredje dagen äntra den mäktiga Saharaöknen. Här bor vi flera nätter i lyxiga och välutrustade tält (sängar, inga madrasser) och ägnar dagarna åt balanserande och läkande övningar, qigong, meditationer, andningsövningar, frigörande rörelser, gongavslappningar, samtal, glädje och skratt, stunder i gemenskap, stunder i enskildhet och i fullständig närvaro. Under en av dagarna i öknen går vi dessutom in i tystnad. Tänk vilken gåva till sig själv – en dag i tystnad med fullt fokus på hjärtats röst. Wow!

Kom, följ med, stilla dig, upplev, lyssna, känn, låt dig ledas. Känn historiens vingslag, Saharas varma, mjuka sand mellan tårna, upplev kvällar framför lägerelden till rytmer av gnaoua musik, kvällar och nätter under förhoppningsvis magisk stjärnhimmel.

Är du redo att låta dig omfamnas av Marockos och Saharas mäktiga famn?

Det här är DIN resa, där DU står i fokus. En storslagen resa i ditt inre, med magiska, helande omgivningar som kuliss.

Varmt välkommen!

Anna

 

Anmälan och frågor: anna@purebalance.nu alt 070-36 00 917

Tid: 23 (ankomstdag)-31 0ktober 2019

Resans pris: 17 400 kr (boka före 15/6 och du betalar då 16 900 kr)

Anmälningsavgift: 3 500 kr.  Faktura skickas i samband med att bokningen bekräftas. Resterande belopp faktureras, med sista bet.datum 30 dagar före avresa.

Reseförsäkring är ett krav och det tecknar du själv via försäkringsbolag eller bank. Ofta finns reseförsäkring redan i hemförsäkringen.

Avbeställningsskydd kan bokas via försäkringsbolag och bank.

Om du tvingas avstå pga sjukdom och vill få retreatavgiften återbetald, kan detta ske endast efter uppvisande av läkarintyg.

 

I priset ingår:

– transfer från och till flygplatsen

– logi (del i dubbelrum)

– frukost, lunch och middag

– transport under hela resan. Vi reser i fyrhjulsdrivna bilar, tar oss fram snabbare, smidigare och kan därmed upptäcka och uppleva än mer av det vackra landskapet.

– dagliga övningar bl a qigong, meditationer, gongavslappning, frigörande rörelser, mm

– Afrikanska rytmer och Gnaoua music vid lägerelden.

– mm mm

I priset ingår ej:

– Flyg tur och retur Marrakech. Boka så fort som möjligt då platserna bokas snabbt.

– Reseförsäkring. Du tecknar själv reseförsäkring via försäkringsbolag eller bank.

– Avbeställningsskydd. Kan tecknas via försäkringsbolag eller bank.

– Måltidsdryck förutom vatten

– Dricks – man lämnar alltid dricks i Marocko tex 1 väska att bära 5-10 dirham/chaufför, guide. Vi samlar in och överlämnar gemensamt dricks i slutet av resan.

Boende:

Boendet varierar från Guesthouse till Riad. Nätterna i öknen spenderas i välutrustade tält på camp mitt i Saharas öken (utrustade med sängar, ej madrasser.)

Övrigt:

– Som arrangörer vill jag göra dig medveten om att det här är en resa som arbetar på ett djupare plan. För kärleken till dig själ och till livet. Du kommer säkerligen återvända hem som en än lättare och än mer levande själ. Resan kan vara förlösande, utrensande, omvälvande, men ack så befriande, kärleksfull, stärkande och läkande. Resan kan locka fram både en del förlösande tårar och härliga, porlande skratt.

– Vi samarbetar med Thenretours, en lokal researrangör i Marocko. Thenretours ansvarar för all logistik, transport, bokningar av boende, måltider etc under resan.  Mitti Said som driver företaget, tillika vår guide under resan, lägger hela sin själ i att resan ska bli så personlig, upplevelserik och genuin som möjligt. Mitt företag Pure balance ansvarar för retreatprogrammet.

– Ev matallergier och specialkost uppges vid anmälan.

– Förslag på ”att packa med” skickas före avresa.

– Valuta: Marockansk dirham

– Om du önskar uppleva Marrakesh går det självklart bra att anlända till Marocko tidigare alt resa hem senare. Transport från eller till flygplats ingår då ej, men kan bokas via oss och vår samarbetspartner i Marocko. Meddela om du planerar att anlända tidigare alt avresa senare, samt om du önskar beställa transport eller önskar tips på boende i Marrakesh.

Med reservation för ändringar.

Om mig som arrangerar resan:

Anna Gustafsson

Som jag älskade livet! Jag var bara ”lite” stressad. Eller hur!? Som så många andra, hade jag på tok för länge kört över mig själv, jag körde på genom livet med full gas, utan att verkligen känna efter vad som var rätt för mig. Helt ärligt så hade jag glömt bort att man faktiskt kunde känna efter. Det kanske var lättast så. Ända tills jag föll. Och jag föll rejält. Det blev min räddning. Och min kärlek till livet. Men det förstod jag först senare.

Tiden var inne för förändring. Den största och mäktigaste förändringen i mitt liv.

Mina val gjorde att jag successivt hittade vägen till ett inre lugn, och fick en mängd fantastiska upplevelser med den. En mäktig inre resa påbörjades. Jag började höra och lyssna till mitt hjärtas melodi, började inse vad jag gillar att göra, vad som får mig att må bra, vad som får mig att glädjas. Självkänslan förstärktes, magkänslan likaså. Sakta började jag läka, hitta tillbaka till den genuina glädjen, hitta tillbaka till mig själv. Och äntligen började jag blomma. På riktigt.
Vilken fantastisk resa! Och jag reser fortfarande – både inre och yttre resor. Och jag blir bara mer och mer fascinerad av hur mäktigt livet är.

Att genuint från hjärtat, med hjälp av olika tekniker, tankesätt, erfarenheter och insikter, få inspirera och hjälpa människor på sina inre och yttre resor – det ger mig så enormt mycket glädje i livet. Wow!

Jag vill hjälpa dig att växa, att blomma ut, att höra din innersta röst, att inse ditt eget värde, hjälpa dig på vägen att bli den du är ämnad att vara, hjälpa dig till hållbar glädje, kärlek och harmoni.
Du är den viktigaste personen i ditt liv. Du är ren kärlek.

Kom. Låt oss inspirera och inspireras, utvecklas och blomma tillsammans. I vårt möte. På din resa. På vår resa.